Antiseize og Montagepasta

Stort udvalg i 3 brands

Information omkring montagepaste og rustopløser

Vi har et stort udvalg af montagepasta hos ITW Spraytec Nordic både fra Kema, ROCOL og LPS.

Vi har varianter i alle vore brand produkter både med og uden metalpigmenter samt produkter med og uden NSF registrering.

Montagepasta bruges ofte for at muligøre adskillelse af emner.

Valget af montagepasta er ikke uden betydning og der skal vides hvor pastaen skal avnedes for at opnå bedst resultat. Fødevare og andre rene industrier skal normalt vælge et produkt der er NSF registreret. Arbejdsforhold som temperatur kan også være et vigtigt parameter for valg.

See the whole range
 • Kema Sortiment

  Kema RG-1100 Regular Grade
  Montagepasta til brug mellem uens metaller. Indeholder bla. aluminium- og grafitpartikler. Forebygger punkttæring og har et bredt temperaturinterval fra -150°C til +1000°C

  Kema HTS-1400 HIGH TEMP STAINLESS
  Anvendes til at hindre korrosion og sammenbrænding. Letter reparationsarbejde – selv efter påvirkning af høje temperaturer.
  Beskytter mod galvanisk tæring mellem uens metaller og forebygger punkttæring ved stål, rustfrit stål, titanium, magnesium og andre hårdmetaller. Bredt temperaturinterval fra -180°C til +1200°C.

  KEMA CU-1200 KOBBER MONTAGEPASTA
  Til forebyggelse og beskyttelse af gevind på bolte, møtrikker, støtter, fittings og bøsninger. Til flanger, hængselstapper, omdrejningspunkter m.m. Forebygger sammenbrændinger og har gode smørende egenskaber. Bredt temperaturinterval fra -40°C til +1200°C.

 • ROCOL Sortiment

  ROCOL ANTI-SEIZE
  Kobberbaseret montagepasta med gode rustbeskyttende egenskaber. Beskytter mod sammenrustning og tæring. Smelter og løber ikke og anvendes til skruer, bolte, møtrikker, pakninger mm. Bredt temperaturinterval fra -10°C til 1100°C.

  ROCOL ANTI-SEIZE STAINLESS
  Vand- og kemikalie resistent montagepasta til beskyttelse af bl.a. rustfrit stål. Beskytter mod sammenrustning og tæring. Smelter og løber ikke og kan med fordel anvendes til skruer, bolte, møtrikker, pakninger mm. Bredt temperaturinterval fra -40°C til 1000°C.

  FOODLUBE MULTI-PASTE NSF-H1 registreret
  Kan også bruges til smøring af bøsninger, glidere og små åbne gear. Modvirker rivninger, specielt på rustfri bolte og er velegnet til smøring hvor høj temperatur forekommer. Kraftigt klæbende og modstår vandudvaskning. Temperaturinterval fra -30°C til +450°C.

 • LPS Sortiment

  LPS FOODGRADE Montagepasta NSF-H1 registreret
  Beskytter emner mod sammenbrænding, rivning, rust og korrosion. Opfylder MIL-PRF-907. Afgiver ikke farve eller lugt.
  Sænker friktion og påvirkes ikke af sammentrækning, udvidelse eller vibration. Modstår vand og har bredt temperaturområde fra -54°C til +982°C.

 • Kema Rustopløser

  Kema RT-177 Rustopløser
  Hurtig virkende rustopløser der løsner rust, ir og anden korrosion.
  Kraftigt penetrerende og ikke korroderende.

  Kema RTF-169 – Rustopløser m/PTFE
  Rustopløser/rustbeskytterolie med mikrofine PTFE kugler som trænger ind overalt og reducerer friktion og slitage. Fugtfortrænger, smører og beskytter.

  Kema AR-326 – Antirust spray
  Beskytter mod rust, ir og oxydering. Er tilsat molybdændisulfid (MoS2) og har gode penetrerende egenskaber.
  Ikke korroderende og kan benyttes på våde emner. Kan anvendes til beskyttelse under oplagring. Oliehinde skal ikke fjernes inden start ved beskyttelse af motorer. Kan med fordel anvendes til våben og finmekanik.

  Se også US-45

 • ROCOL Rustopløser

  ROCOL FOODLUBE DISMANTLING spray er en mineraloliefri rustopløser til hurtig og effektiv løsning af bolte, møtrikker, støttebolte, ventiler, koblinger, låse m.m. i fødevareindustrien.

  ROCOL FOODLUBE DISMANTLING spray er udelukkende fremstillet af FDA) listede ingredienser og registreret i henhold til NSF, kategori H1).

  Se også FOODLUBE Spray

 • LPS Rustopløser

  LPS LST PENETRANT SPRAY
  NSF-registreret, H2 rustopløser med lav overfladespænding. Frigør hurtig rust og andre dele, der sidder fast. Har en dynamisk skumvirkning og angriber rust og korrosion samtidig med at den smører og beskytter metaloverflader. Fjerner fugt og har højt flammepunkt.

  Se også LPS 1